Jump to content

Edward.

Membru
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Edward. last won the day on August 14 2017

Edward. had the most liked content!

About Edward.

 • Rank
  Veteran OnlyPlay
 • Birthday 03/30/2003
 1. E-n regulă atunci pot primi unban?
 2. Nick-ul adminului in cauza: Nytal Nick-ul tau: edwvrd1 IP-ul tau(myip.ro): 5.15.146.75 SteamID: STEAM_0:1:158646524 Motiv: "Pa" Data/Ora/Harta cand sa intamplat incidentul: 12/30/2019, 9:20, fy_snow Dovada(poza): https://imgur.com/a/nlNlUtQ O scurta descriere: Am intrat, am jucat o rundă și în a 2-a ban. Probabil a fost supărat că în prima rundă l-am omorât și în a doua la fel, doar pe el am apucat atât în prima cât și în a doua, în rest pe nimeni nu am apucat (se vede în consolă pe cine am omorât, în poza de mai sus. Cred că joc de ceva vreme, am fost și admin pentru o scurtă vreme și mă mai știți unii de pe atunci, nu am mai pățit la voi d-astea, sper să fie totuși o neînțelegere.
 3. Am mai venit cu ceva nou pentru hapk: https://imgur.com/a/S5nok89 Pentru Never am făcut să vadă şi el cine sunt, să nu-mi tot zică că sunt unu şi altu, să acuze aiurea, dar mna, nu ştiu dacă el se uită pe forum.
 4. Numele tau: 2jz şi badvibes, mă ştiţi majoritatea din voi Numele playerului in cauza: Never Give Up şi HapK Ip-ul playerului in cauza (amx_showip in consola): - Steam id al playerului in cauza (status in consola): - il acuzi pentru: Înjurătui la adresa mea, pentru că cică am cod. A, şi-mi ziceau oamenii că eu sunt SoEasy =)) Dovada (demo sau poza consola): Poze: https://imgur.com/a/lo6jM88 şi am şi demo: https://www43.zippyshare.com/v/IVRV13Dd/file.html , am zis să nu mai fac atâtea poze =)) Edit: am greşti titlul, ştiu =)) editaţi careva dacă puteţi, pwp!
 5. v2 are blurul mai ok, textul mai slab. v1 are blurul mai "ciudat", dar e ok, textul e mai bun, dar era perfect dacă-l așeza la mijlocul stock-ului. - aleg v1
 6. Te ți bine încă <3 oleacă la text pe ici pe colo ceva nu e bine, dar îmi plac unele lucrări rău. #kw
 7. Încet, încet, începi să prinzi ideea. Problema ta este la text, încercă să nu-l mai poziţionezi sus / jos când ai destul loc la mijloc. A 4 şi a 8 au ieşit ok la poziţionarea textului. Cât despre blur, încearcă efecte noi, căci pare prea simplu, mai urmăreşte tutoriale. xD #kw; #nohate
 8. V2 - se vede blurul fiind mai lucrat şi textul la fel.
×
×
 • Create New...