Jump to content

Counter Strike

Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source și Counter-Strike Global Offensive.

Forums

 1. Counter Strike: 1.6

  Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe.

  60
  posts
 2. Counter-Strike: Source

  Counter-Strike: Source (oficial abreviat CSS) este un joc video de tip First-Person Shooter (FPS) creat de către Valve Corporation. Acesta este o versiune nouă a jocului Counter-Strike folosind motorul grafic Source.

  6
  posts
 3. Counter Strike: Global Offensive

  Counter-Strike, cunoscut pentru prima dată drept un mod pentru jocul Half-Life. În timp, acesta a cunoscut mai multe versiuni ale jocului, precum Source, Condition Zero, (bătrânul) 1.6 și nu în cele din urmă, Global Offensive. Acesta din urmă fiind cel mai nou titlu Counter-Strike creat de Valve Software în anul 2012, iar de atunci primește constant update-uri (fie bune/rele).

  10
  posts
×
×
 • Create New...