Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Acceptat te rog sa lasi id si pass
 3. Ohh KiLla my friend! I am glad that yoi buck! BUN VENIT PRO
 4. Yesterday
 5. Nick: KiLLa ID STEAM: andrei_sandulescu02 Ore jucate pe server(link) : -"-
 6. Salut! Cel mai probabil ai vrut sa faci cerere de admin pentru serverul de cs (atak). Asta am înțeles eu din aceasta cerere. Aici ești pe secțiunea "aplica pentru grad" destinata forumului. Mai mult de atât acest model este pentru super moderator. Te rog sa mergi pe secțiunea serverului și sa faci o noua cerere acolo conform modelului.
 7. Last week
 8. Earlier
 9. PasS10N

  ts3-rezolvare

  in zilele urmatoare o sa se rezolve problema cu ts-ul si in viitorul apropiat speram sa populam comunitatea prin boost-uri mari .
 10. Va salut , Dupa cum probabil ati observat , de ieri serverul este offline Tin sa va anunt ca este o problema temporara , firma de host suporta niste modificari la clasa de IP , mai exact ip ul o sa fie schimbat . Speram sa rezolve situatia cat mai repede posibil . Revin cu edit si cel mai probabil cu noul ip ! Edit: Problema rezolvata , De astazi serverul are alt ip 89.34.25.44:27015 Va puteti conecta in continuare cu DNS (atak.onlyplay.ro )
 11. ELROI C.Z

  Cerere admin

  you want admin or Forum moderator>? i dont understand
 12. le00nicuu

  Cerere admin

  În trecut am mai lucrat în domeniul moderări și administrări serverelor fapt pentru care am propriul meu server de minecraft. Contact discor Fireman Sam Cadet Ro sau profil Terrorgames le00nicuu.
 13. 👊 Walk one mile to avoid fights but when one starts, don't back down an inch. 👊

 14. Salutare !! Mai traieste careva pe aici?
 15. Da, nytal va fii scos de la admini, spor la fraguri
 16. E-n regulă atunci pot primi unban?
 17. Motivul pentru ban nu este bun, Nytal aparent nu este activ. Ne cerem scuze in numele lui.
 18. Nytal nu active pe sv. I think he need to get remove -https://www.gametracker.com/player/NyTaL/188.214.88.20:27015/ 3/30 zile
 19. al astept pe adminul in cauza sa vad ce zice dar in cel mai probabil caz o sa primeasca remove........
 20. Nick-ul adminului in cauza: Nytal Nick-ul tau: edwvrd1 IP-ul tau(myip.ro): 5.15.146.75 SteamID: STEAM_0:1:158646524 Motiv: "Pa" Data/Ora/Harta cand sa intamplat incidentul: 12/30/2019, 9:20, fy_snow Dovada(poza): https://imgur.com/a/nlNlUtQ O scurta descriere: Am intrat, am jucat o rundă și în a 2-a ban. Probabil a fost supărat că în prima rundă l-am omorât și în a doua la fel, doar pe el am apucat atât în prima cât și în a doua, în rest pe nimeni nu am apucat (se vede în consolă pe cine am omorât, în poza de mai sus. Cred că joc de ceva vreme, am fost și admin pentru o scurtă vreme și mă mai știți unii de pe atunci, nu am mai pățit la voi d-astea, sper să fie totuși o neînțelegere.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...