Jump to content
 1. ADMINISTRAȚIE

  1. 9
   posts
  2. Dezvoltare

   Prezentările membrilor forumului cât și concursurile acestuia.

   533
   posts
  3. Asistență servere

   Zonă dedicată serverelor comunității. Serverele oficiale hostate la partenerii noștri sau populate vor primi niște facilității, gratis din partea comunității.

   12
   posts
 2. SERVERE ONLINE

  1. 4
   posts
  2. 3,455
   posts
 3. Diverse

  1. Design OnlyPlay

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   QiPBT3S.png

   611
   posts
  2. 11
   posts
  3. Resurse jocuri

   Fiind un forum de gaming, vrem să oferim o gamă largă de resurse pentru cele mai jucate jocuri. În această secțiune o să găsiți resurse pentru jocurile care și-au pus amprenta pe milioane de jucători.

   113
   posts
  4. Jocuri după gen

   În această categorie veți găsi review-urile pentru cele mai noi și jucate jocuri după gen (shootere, moba, racing etc.) la oră actuală la nivel mondial.

   9
   posts
 4. Secțiune generală

  1. Discuții tematice și socializare

   Discuții între membrii forumului despre subiecte ce nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și noutăți din viața cotidiană.

   282
   posts
  2. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate. Multimedia include o combinație de text, audio, imagine, animație, video, sau forme de conținut interactive.

   173
   posts
  3. Magazin virtual

   Un magazin virtual este un website destinat vânzării de produse și servicii. În cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezintă o platformă pe care sunt adăugate produse.

   17
   posts
 • Recent topics

 • sample89

  Connect

 • Recent Status Updates

×
×
 • Create New...